AniForte® Vlo-EX poeder

€ 18,95
Inclusief belasting
Geschikt voor: Honden, katten en paarden

Elke huisdiereigenaren komt vroeg of laat in aanraking met "vlooien". Uit onze ervaring is gebleken dat chemische bestrijdingsmiddelen vaak diverse ongewenste bijwerkingen met zich meebrengen en dat dit kan veranderen met een natuurlijke remedie wat een zachter (en goedkoper) oplossing is.

AniForte® Vlooien-EX poeder
 is puur natuurlijk en werkt, door het aanwezige diatomeeënaarde, betrouwbaar tegen vlooien en andere ectoparasieten. Het is een 100% natuurlijk product, voor uitwendig gebruik bij huisdieren, om vlooien en andere ectoparasieten (teken, luizen en bedwantsen e.d.) af te weren.

Aantal

 

Beveiligingsbeleid

 

Leveringsbeleid

 

Retourbeleid

Ingrediënten 100% Kiezelgoer

Werkzame bestanddeel:
Siliciumoxide (diatomeeënaarde), Echa Art 95 (2) EG (No) 528/2012, CAS-nummer: 61790-53-2

Gebruik (uitwendig):
Strooi het AniForte Vlo-EX vlooien en parasietenpoeder spaarzaam, tegen de haarrichting, in de vacht. Vlooien en andere parasieten worden afgeweerd en al aanwezige parasieten worden verjaagd. Bij een sterke vlooienbesmetting de behandeling na 2-3 dagen herhalen. Preventief kan de behandeling elke 14 dagen herhaald worden.

Het poeder is klaar voor gebruik. Was het poeder niet uit de vacht.

Vergeet niet om eventuele andere dieren ook te behandelen. De omgeving eventueel behandelen met bijvoorbeeld de AniForte® Insect Stop Spray.

De poeder moet droog bewaard worden voor een optimaal effect!

Bij extern en correct gebruik is het veilig voor mens en dier.

Downloaden

Formulier herroeping

Formulier voor herroepingsrecht

Downloaden (24.48k)