Bedenktijd /herroepingsrecht                        

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd moeten worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@gewoongezhond.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Bewaar altijd de track- en trace code van uw pakket Dit is namelijk het bewijs dat u het hebt teruggestuurd. Na ontvangst van de goederen zullen wij binnen 14 dagen het aankoopbedrag of een deel van (indien er bijvoorbeeld veel voer uit de verpakking is) het aankoop bedrag terugstorten. U ontvangt van ons een email met een creditfactuur. Het kan zijn dat wij u nog om uw IBAN bankrekeningnummer vragen voor het terugstorten van het bedrag op uw rekening.

Bij elk willekeurig product in onze webwinkel kunt u indien u op het tabblad "Bijlagen" klikt het formulier voor herroepingsrecht downloaden.

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met info@gewoongezhond.nl. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

Uitzondering vers vlees/houdbare producten

De vers vlees producten en het vlees in blik die u via deze webwinkel koopt hebben slechts een beperkte houdbaarheid en kunnen daarom niet geretourneerd worden. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief. Ook is het niet mogelijk deze producten te ruilen.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.