Verzending van uw pakket

Alle in onze winkel genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

Door onze (nu nog) beperkt voorraad kunnen wij niet alles direct versturen. Ons streven is natuurlijk om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren. Dat het product via de website te bestellen is wil niet per definitie zeggen dat het op voorraad is.

Pakketten worden over het algemeen binnen 4 dagen na ontvangst van uw betaling verzonden via Post NL met tracking en aflevering zonder handtekening. Indien mogelijk echter zullen wij uw pakket dezelfde dag nog verzenden. Mocht er iets om welke reden dan ook niet op korte termijn leverbaar zijn dan nemen wij contact met u op via de e-mail.

Verzendkosten zijn inclusief behandeling, verpakking en frankering. Behandelingskosten zijn vaste bedragen, terwijl vervoerskosten afhankelijk zijn van het totaalgewicht. We raden u aan uw artikelen onder te brengen in één bestelling. We kunnen twee apart geplaatste bestellingen niet samenvoegen, voor elke bestelling zullen dus verzendkosten in rekening worden gebracht.

Indien niet alles direct leverbaar is dan zullen wij wachten met het verzenden van de andere artikelen tot de bestelling compleet is. Wij doen geen deelleveringen, de gehele bestelling zal in een keer verzonden worden. Tenzij wij met u persoonlijk iets anders afgesproken hebben. Indien u een bestelling met spoed nodig heeft neemt u dan contact met ons op of vermeld het in het opmerkingenveld bij uw bestelling.